Shopping Cart

Ostoskärry on tyhjä

UKK

Tuotteet

Image Skincare-tuotteet on luotu yhteistyössä plastiikkakirurgien kanssa tarjoamaan iholle parasta anti-age-suojaa. Kaikki Image Skincare-tuotteet voi yhdistää toisiinsa, mikä luo loputtomasti mahdollisuuksia henkilökohtaiseen ihonhoitoon iästä tai ihotyypistä riippumatta.

Image-tuotteet eivät sisällä ihoa vahingoittavia parabeeneja, ftalaatteja, synteettisiä väriaineita, keinotekoisia tuoksuja tai mineraaliöljyjä, eikä niitä ole testattu eläimillä.

Imagen pakkaus on valmistettu taloudellista ja kestävää metsätaloutta ajatellen.

Kosmetologi voi suositella ihollesi sopivia tuotteita. Voit myös suorittaa verkkosivuillamme ihoanalyysi, jonka avulla löydät sinulle sopivat tuotteet. Ihoanalyysiin pääset tutustumaan täältä: Ihoanalyysi

Tarkka koostumus löytyy tuotepakkauksessa. Image Skincare-verkkokaupan tuotesivuilla myös löytyy tuotteiden koostumus. 

Vahvat tuotteet sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka joskus voivat aiheuttaa ihon punoitusta, kuivumista tai kuoriutumista. 

Suosittelemme vahvojen tuotteiden käyttöä pakkauksen ja verkkokaupan käyttöohjeen mukaisesti. Aloita käyttö muutamasta kerrasta viikossa.

Esimerkki käyttöohjeesta:
HUOM! Kyseessä on vahva tuote, joka voi aiheuttaa ihon kuivumista ja ärsytystä. Erityisen varovainen tulee olla käytettäessä tuotetta ensimmäistä kertaa kevätkaudella, jolloin ihon koko keho ei ole vielä toipunut talvesta ja iho saattaa kuivua. Suosittelemme kokeilemaan tuotetta iholle asteittain.

Älä unohda käyttää aurinkovoidetta vahvan tuotteen käytön jälkeen.

Lopeta tuotteen käyttö välittömästi ja ota yhteyttä kosmetologiisi tai Image Skincareen numeroon 46 800 2102 tai info@image-skincare.fi.

Ihon ärsytystä voidaan helpottaa ottamalla allergialääkettä. Kysy lisää lääkäriltäsi tai apteekista.

Tärkeimmät suositukset:

  • Jos sait allergisen reaktion, tulisi välttää saunomista ja raskasta liikuntaa.  
  • Käytä aina lämpimää vettä pestäessä kasvojasi. Vältä klooria.
  • Reaktion voimakkuudesta riippuen iho voi alkaa hilseillä 2-4 päivää ärsytyksen jälkeen. Voimakkaamman hilseilyn tai kuoriutumisen kohdalla älä nypi tai edistä kuoriutumista millään tavalla!
  • Suojaa ärtynyttä ihoa UV-säteiltä. Ärtynyt iho on erityisen herkkä auringonvalolle. Suojaamattomalla iholla UV-säteily voi aiheuttaa pigmenttihäiriöitä, pisamia ja aurinkovaurioita. 
  • Vähintään 5-7 päivän ajan tai kunnes iho on täysin palautunut normaaliksi, vältetään glykolihappoa, retinolia tai retinoli-A:ta.
  • Käytä Image Skincare Post Treatment -kokeilupakkauksen tuotteita.
  • MIEHILLE: Älä ajele ärtynyttä ihoa seuraavan 48 tunnin aikana.

Ilmoita kosmetologillesi, jos käytät isotretinoiinia sisältäviä lääkkeitä (Roaccutane yms).

Jokaisen tuotepaketin säilyvyydestä on kahta tyyppiä tietoa:

  • ”Parasta ennen” tai ”Exp” päivämäärällä
  • Voidepurkki-symboli, jossa on numero ja kirjan ”M”

Kaksi ensimmäistä merkkiä täydentävät toisiaan. ”EXP” osoittaa viimeisen päivämäärän, jolloin suljettu tuote voidaan avata ja tuotetta voidaan käyttää täysin turvallisesti niin monta kuukautta, kuin voidepurkki osoittaa.

Tämä tarkoittaa, että jos tuotteessa on ”parasta ennen” tai ”exp”, esimerkiksi 07/2024 ja 12m voidepurkin symbolin sisällä, tuote voidaan avata vasta heinäkuussa 2024 ja sen voi turvallisesti käyttää vielä 12 kuukauden ajan. Siten tuote on todella käyttökelpoinen heinäkuuhun 2025 saakka.

Tässä tulee huomioida tuotteeseen merkityt lisätiedot. Pakkauksessa kerrotaan, kuinka tuotetta tulee säilyttää avattuna, esim. säilytä viileässä, suojassa auringolta jne. Tuotteen ainesosat voivat reagoida erilaisten ulkoisten ympäristötekijöiden (kuten auringon ja lämpötilan) kanssa ja siksi säilytysohjeita kannattaa noudattaa.

Parasta ennen -päivämäärän lisääminen ei ole pakollista kosmeettisille tuotteille, joiden säilyvyysaika on yli 30 kuukautta. Jos tuotteen pakkauksessa tai itse tuotteessa ei ole ”parasta ennen” -päivämäärää, tulee noudattaa pakkauksen symbolia.

Image Skincare luomu Ormedic-tuotesarja sopii sekä raskaana oleville että imettäville. Ormedic-tuotteilla on kosteuttava, tasapainottava ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus, minkä vuoksi ne sopivat kaikille, myös herkimmille ihotyypeille.

Ormedic-tuotteet sisältää mm. pantenolia, aloe veraa ja tee-uutetta.

Tilaukset ja toimitus

Pakkaamme ja välitämme tilauksia kuriiriyrityksille 1-2 työpäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Lähetykset siirtyvät sitten kuriiriyhtiöiden keskusvarastoihin, joissa ne on suunnattu lopulliseen määränpäähän. Kun tilaus on saavuttanut pakettiterminaalin tai kuriiri on valmis luovuttamaan paketin, puhelin tai sähköposti saapuu. Yleensä tilaukset saapuvat 4-7 päivässä.

Heti kun tilaus on pakattu, sähköpostiisi saapuu viesti aiheesta. Viestin Lisätiedot -kohdassa on linkki lähetyksen seurantaan, jota klikkaamalla avautuu valitsemasi toimittajan seurantaympäristö. Sieltä näet paketin sijainnin ja saapumisajan.

Paketin toimitus riippuu tilauksen tekopäivästä ja kuriiriyrityksen työmäärästä.

Jos olet odottanut tilaustasi yli 7 päivää, etkä kuriiriyhtiö ole ottanut sinuun yhteyttä, ilmoita siitä meille osoitteeseen info@image-skincare.fi tai 46 800 2102, niin selvitämme missä pakettisi on.

Tarjoamme toimitusta posti.fi-pakettiutomaatteihin ja kuriirilla. Löydät lisätietoja toimituksesta täältä.

Ennen kuin tilaus on lähetetty, voimme muuttaa sitä. Lähetä meille viestiä osoitteeseen info@image-skincare.fi tai 46 800 2102.

Ota yhteyttä osoitteeseen info@image-skincare.fi tai 46 800 2102 heti kun huomaat, että tilauksessa on jotain vikaa.

Löydät kaikki tiedot tilauksen peruuttamisesta ja tavaroiden palauttamisesta myyntiehdot-sivultamme, joka on TÄÄLLÄ.

Tilini

Tilatakseen tuotteita ei tarvitse luoda tiliä. Jos sinulla on tili, seuraavan tilauksen tekeminen on helpompaa, koska kaikkia tietoja ei tarvitse kirjoittaa uudelleen ja voit myös tarkastella aiempaa tilaushistoriaasi.

Käytä tätä linkkiä TÄÄLLÄ. Jos uuden salasanan luominen ei jostain syystä onnistu, kirjoita meille info@image-skincare.fi ja löydämme ratkaisun.

Tilille kirjautuminen avaa käyttäjätilin asetusvalikon.

Image Skincare -uutiskirjeiden alatunnisteessa on linkki ”Poista minut listalta”. Napsauttamalla sitä avautuu Internet-selaimeen uusi ikkuna, joka ilmoittaa sähköpostiosoitteesi poistamisesta IMAGE-uutiskirjelistalta.